21
aug

0

Medicinstuderende søges til forskningsprojekt

Vi søger en medicinstuderende til et lønnet, fuldtids forskningsprojekt på Tværfaglig Smertecenter, Rigshospitalet

Om projektet:
Du skal arbejde på to projekter. Det ene projekt er et valideringsprojekt af en app, som er udviklet til at hjælpe kroniske smertepatienter med deres smerter. Arbejdet består i at rekruttere og undersøge patienterne med spørgeskemaer samt efterfølgende artikelskrivning. Du vil have din daglige gang på Tværfaglig Smertecenter, Rigshospitalet (Blegdamsvej), hvor du vil have egen kontorplads. Dette projekt bliver din hovedopgave. Det andet projekt er et igangværende Ph.d. projekt, som undersøger langvarig opioid behandlings indvirkning på immunforsvaret og hormonproduktionen hos kroniske smertepatienter. Her vil du skulle inkludere de sidste patienter, hvilket indebærer at foretage kognitive tests, tage blodprøver og foretage analyser i laboratoriet

Vi tilbyder:

✓ Grundig oplæring inden selvstændige patienter

✓ Vejleder igennem hele processen inkl. artikelskrivning

✓ Egen kontorplads

✓ Forfatterskab på artikel

✓ Løn: 10.000/måned (finansiering er fundet)

Vi forventer:

✓ Du er struktureret, selvstændig og tager ansvar for dine patienter og arbejdsområder

✓ Du kan være færdig på 6 måneder (dog er forlængelse en mulighed)

✓ Erfaring med blodprøvetagning og laboratoriearbejde er en fordel, men ikke et krav

Send din ansøgning snarest, da vi løbende indkalder til samtale. Ansøgningen inkl. CV sendes til pernille.doessing@regionh.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Ph.d. studerende Pernille Døssing på ovenstående mail eller tlf. 3545 4798.

No Comments

Reply