30
okt

0

Antithrombotisk behandling hos cancer patienter – Herlev-Gentofte hospital

Vi søger en farmaceutstuderende eller medicinstuderende, som ønsker at prøve kræfter med klinisk brugbar forskning. Projektet går ud på at beskrive de patienter der modtager lav-molekylære hepariner med fokus på årsag (oftest cancer og grundet kemoterapi). Projektet vil initialt omhandle klinisk data opsamling, og senere epidemiologisk forskning og metode.

Selve projektet tager udgangspunkt i den gruppe af patienter hvor valg af antitrombotisk behandling og varighed er dårligt belyst. Lav-molekylær heparin er dyrt og oftest problematisk at administrere. I forbindelse med projektet vil du få indgående kendskab til antitrombotiske behandlingsstrategier, lægemiddel interaktioner samt RedCap database management.

Hos Copenhagen Cardiovascular Research Center laves der epidemiologisk forskning af international klasse inden for hjertekarsygdomme. Forskningen baseres primært på de danske nationale registre, og spænder bredt f.eks. fra emner som diabetes og hjertesvigt til farmakologisk behandling af arytmier.

Forskningsafdelingen er ledet af Professor Gunnar Gislason, som har mangeårig erfaring indenfor kardiovaskulær forskning. Afdelingen består desuden af 30 fultidsforskere, samt forskningssygeplejersker og statistikere.

Hos Copenhagen Cardiovascular Research Center er der et dynamisk miljø, vi har en høj publiseringsstatistik med >500 artikler i høj-impact internationale tidsskrifter. Herudover har vi et bredt internationalt samarbejde med gode muligheder for udlandsophold skulle det blive relevant. Udover at være en produktiv afdeling, værner vi også om det sociale, hvor vi sætter samarbejde i højsædet. Vejledningen er sat op således at man har en junior-vejleder som vil vejlede på daglig basis, herudover har man ca. 2 seniorvejledere. Man står således aldrig alene, og der vil altid være god hjælp at hente.

Vi forventer:

 • Interesse for forskning
 • Min. 6 mdrs og gerne 1 års ophold
 • Villighed i forhold til at færdiggøre projekt
  • Selvstændig, ansvarsbevidst og ambitiøs i forhold til eget forskningsprojekt

Du kan forvente: 

 • Min. 1 førsteforfatterskab
  • Høj grad af supervision
  • Godt forskermiljø der sætter det sociale højt
  • Opnå kompentencer indenfor forskningsmetode
  • Indblik i kliniske problemstillinger indenfor trombose og blødning
  • Indragelse i andre samarbejdsprojekter

Muligheder: 

 • Deltagelse i nationale møder og internationale kongresser med præsentation af forskning 
  • Ph.d. forløb evt. med start under studiet (den fleksible ph.d.)
  • Udenlandsophold
  • Mulighed for løn

Du forventes at starte imellem december 2019 og marts 2020.

Arbejdssted: Hjertemedicinsk afd. Gentofte Hospital.

Ved interesse sendes kort motiveret ansøgning og CV til: carolinesindet@gmail.com

Ansøgningsfrist: 1. december 2019 kl. 12.00.

Med venlig hilsen,

Professor, overlæge, Ph.d. Gunnar Gislason

Afdelingslæge, Ph.d.  Morten Lamberts

Postdoc, farmaceut, Ph.d.  Caroline Sindet Clausen

No Comments

Reply