26
nov

0

Er du interesseret i et kandidat speciale inden for endokrinologi?

Vi søger en kandidatstuderende med interesse for endokrinologi til at arbejde med et lægemiddelforsøg på Medicinsk Endokrinologisk Klinik, Rigshospitalet, hos Professor Ulla Feldt-Rasmussen. Læge og ph.d. Marianne Klose og ph.d.-studerende Sarah Byberg er tilknyttet projektet. Studiedesignet er et randomiseret, dobbeltblindet lægemiddelforsøg, med det vægtreducerende lægemiddel tesofensine til patienter med overvægt betinget af hypothalamisk skade.

Ansættelsen er berammet til fuld tid i et år, med start den 6. januar 2020, eller snarest muligt derefter. Som studerende vil du få kendskab til behandling og monitorering af hypofyseinsufficiens, samt viden om retningslinjer og praktisk gennemførelse af et lægemiddelforsøg.

Du vil blive grundigt oplært i procedurer relateret til deltagerbesøg og dataregistrering. Din primære opgave vil være at tilrettelægge deltagerbesøg samt at indsamle- og registrere data i tæt samarbejde med en ph.d.-studerende.

Studiet forventes at munde ud i mindst tre publikationer, hvor du som bidragsyder vil være medforfatter, og blive inviteret til at præsentere resultaterne ved en eller flere danske og internationale konferencer. Der vil være gode muligheder for at skrive et kandidatspeciale med førsteforfatterskab.

Er du interesseret, så send dit CV og en kort motiveret ansøgning senest søndag d. 15. december 2019.

Mail adresse:  sarah.byberg.01@regionh.dk

Telefon nr.: 3545 1097.

No Comments

Reply