26
nov

0

Er du medicinstuderende og skal i gang med specialet? Ring til LFOR og kom i gang med ma- terialet!

Lungemedicinsk forskningsenhed på Bispebjerg Universitets Hospital søger 2-3 dygtige, engagerede og forskningsmindede medicinstuderende til skrivning af kandidatspeciale samt klinisk assistent arbejde på ph.d. projekter.

Har du afsat de næste seks til tolv måneder til skrivning af kandidatspeciale, ønske om at være en del af et socialt og ambitiøst forskerteam samt kombinere dette med klinisk arbejde? – Så er det måske lige dig vi står og mangler! Vi har ikke spidse albuer og tilbyder et godt, sundt og kvalitetsbevidst forskningsmiljø, hvor man hjælper hinanden med dagligdagens udfordringer. Vi laver spændende forskning inden astma og KOL, med særligt fokus på sygdomsmekanismer og nye behandlinger.

Som kandidatspecialeskrivende på lungemedicinskforskningsenhed bliver du tilkoblet en ph.d.-studerende som din ”buddy-makker” gennem forskningsspecialet og du vil blive tilkoblet dennes ph.d.-projekt som klinisk assistent. Du vil samtidig være en del af et team af medicinstuderende som arbejder på vores forskellige projekter. Under opholdet vil du få stor erfaring med:

  • Sundhedsvidenskabelig forskningsmetode, artikelskrivning,
  • Lægearbejde med ansvar for patientbesøg.
  • Kliniske procedurer som bl.a.: spirometri, FeNO, provokationstest, reversibilitetstest, assistent til bronkoskopier, priktest, blodprøvetagning, laboratoriearbejde samt EKG-optagelse og tolkning
  • Præsentation af dine resultater ved videnskabelige møder og kongresser Obs – en lille advarsel: Mange der har lavet prægraduat forskning bliver hængende i postgraduate forskning stillin- ger!

Så hvis ovenstående er noget for dig, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning eller spørgsmål (motiveret ansøgning max 1 side pitch 12, 1½ linjeafstand + CV-max 1 side) til nedenstående mail.

Deadline 15-12-2019 kl. 12.00, ansættelsessamtaler i uge 51. Løn efter overenskomst = 10.000 kr /mdr.

Christian Uggerhøj Wøhlk
Læge, ph.d.-studerende
cwoe0007@regionh.dk
Tlf: 30914745

No Comments

Reply