28
apr

0

Medicinstuderende søges til forskningsprojekt omhandlende COVID-19 patienter indlagt på intensivafdeling med svært lungesvigt (COronaVirus2 the ICU-study – COV2ICU)

Vil du være med til at løse mysteriet om hvorfor nogle patienter med COVID-19 får så svært lungesvigt, at det er nødvendigt at indlægge dem på intensivafdeling? På Hvidovre Hospitals intensivafdeling har vi netop opstartet et projekt hvor vi vil karakterisere lungernes immunrespons hos respiratorbehandlede patienter med COVID-19. Projektet er et samarbejde mellem Hvidovres Intensivafdeling, Biomedicinsk Institut (KU), Mikrobiologisk Afdeling (RH), Vævstypelaboratoriet (RH) og Patologisk Afdeling (RH).

Vi søger en medicinstuderende, der de næste 6 måneder (start hurtigst muligt) er interesseret i at have sin daglige gang på Hvidovres Intensivafdeling, hvor vi har brug for assistance til bronkoskopier, samt prøve- og datahåndtering. Du vil blive del af vores forskningsteam, og der vil både være mulighed for samtidig at skrive bachelor- eller kandidatopgave, og for at blive medforfatter på en eller flere videnskabelige publikationer i internationale tidsskrifter.

Du vil blive lønnet som scholarstipendiat (10.000 kr pr. måned), og den forventede arbejdstid er 37 timer om ugen. Vi skal bruge en kandidat som er arbejdsom, pligtopfyldende og velstruktureret. Det er en fordel hvis du er interesseret i respirationsfysiologi og immunologi, og hvis du har kendskab til arbejdet på en intensivafdeling, f.eks. via erfaring som ventilatør eller tilsvarende.

Send dit CV og skriv lidt om dig selv og din motivation for at deltage i projektet til principal investigator, overlæge, ph.d., Ronni R. Plovsing: ronni.thermann.reitz.plovsing.01@regionh.dk

No Comments

Reply