11
okt

0

Har du lyst til at forske i kroniske infektioner?

Vi søger en forskningsårsstuderende til et studie der undersøger bakterielle infektioner i kroniske sår med det formål at belyse tilstedeværelsen af bakterier og immunceller og blive klogere på hvorfor sårene ikke heler. 

Studiet udgår fra et samarbejde mellem Costerton Biofilm Center, Institut for Immunologi og Mikrobiologi, Københavns Universitet, Infektions og amputationskirurgisk sektion, Herlev hospital samt Videncenter for Sårheling, Bispebjerg Hospital og eksterne samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde

Et forskningsår hvor du vil have din daglige gang på kliniske afdelinger med ansvar for rekruttering af patienter, prøveindsamling, registrering og opfølgning. Du vil samtidig få muligheden for at indgå i aktive forskningsgrupper på både hospital og universitet. Dit arbejde vil foregå under vejledning fra Costerton Biofilm Center, Institut for Immunologi og Mikrobiologi, Københavns Universitet med dagligt samarbejde med læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale. 

Ansættelsen vil være af op til 12 måneders varighed med forventet start fra februar 2021. 

Arbejdstiden vil primært ligge i hverdage i almindelig dagstid, svarende til et gennemsnit på 37 timer pr. uge. Aflønning fra skolarstipendium på 10.000 kroner pr. måned.  

Der vil ud fra individuel aftale, være mulighed for at skrive kandidatopgave samt opnå forfatterskab alt efter din indsats og dit engagement. 

Vi forventer at du er 

Kandidatstuderende ved medicinstudiet med interesse og gå-på-mod i forhold til at forske i kroniske infektioner og sår. Det er vigtigt at du har et drive og engagement samtidig med at vi forventer en praktisk sans, gode samarbejdsevner såvel som gode kommunikative egenskaber

Vi beder om at få tilsendt en motiveret ansøgning, CV samt eksamensbevis. 

Ansøgningsfrist d. 1. oktober 2020.  Samtaler vil blive afholdt herefter. 

Har du interesse og lyst til at høre nærmere om projektet så tøv ikke med at kontakte:

Ph.D studerende og læge Anne Kristine Servais Iversen, Costerton Biofilm Center, Institut for Immunologi og Mikrobiologi, Københavns Universitet, Tlf: 26709323, Mail: Anne.kristine.iversen@sund.ku.dk

No Comments

Reply