10
mar

0

Stud.med. til prægraduat forskningsår søges!

Stud.med. til prægraduat forskningsår søges!

Har du lyst til at forske i søvnforstyrrelsers sammenhæng med psykisk lidelse, så søger vi en engageret stud.med., der vil gennemføre et projekt om betydningen af dagtidssøvn hos patienter indlagt på psykiatrisk afdeling. 

Dit arbejde i projektet vil indebære rekruttering af patienter samt gennemførelse af interview om søvn og symptomer hos patienter indlagt på psykiatrisk afdeling. Du vil ligeledes skulle indtaste data i database og medvirke til analyse, tolkning og sammenskrivning af resultaterne. 

Du vil indgå i ansøgning om scholarstipendiat med opstart forår/sommer 2021, og projektet vil indebære ansættelse i op til 1 år (prægraduat forskningsår) forudsat bevilling. Projektet gennemføres på Psykiatrisk Center København.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Lone Baandrup på 91 16 59 03. Ansøgning sendes til lone.baandrup@regionh.dk. Ansøgningsfrist: snarest muligt og senest 6. maj kl. 12.00.