I forbindelse med projektet Copenhagen Baby Heart søges et antal medicinstuderende til at lave ekkokardiografier på nyfødte børn (baby-heart.dk). Copenhagen Baby Heart er et stort klinisk forskningsprojekt, ledet af en styregruppe bestående af professorer og overlæger fra de involverede hospitaler. Projektet har kørt siden foråret 2016 og forventes at fortsætte til oktober 2018.

Arbejdsopgaverne vil bestå i at ultralydsskanne nyfødte i hverdage, samt enkelte aften- og weekendvagter. Du kommer til at skanne på Rigshospitalet, Herlev Hospital eller Hvidovre Hospital. Derudover vil du få ansvaret for et selvstændigt projekt, der forventes at munde ud i en videnskabelig artikel samt evt. som bachelor-eller kandidatspeciale.

Du vil blive oplært i ekkokardiografi samt have god mulighed for at fortsætte i projektet, gerne som skolarstipendiat. Du skal kunne binde dig til fuldtid til at skanne og forske for minimum en 6 måneders periode. Efter fuldtidsansættelse vil der være mulighed for at fortsætte i projektet. Det forventes at du er engageret, struktureret og kan arbejde selvstændigt. Til gengæld får du mulighed for klinisk forskningserfaring, gode kollegaer og deltagelse i et stort og aktivt forskningsmiljø.

Ansættelsen starter fra 1/2 eller 1/3-2018 har du mulighed for at starte senere på foråret 2018, hører vi også meget gerne fra dig.

Ansøgningsfrist 15/1-2018.

Mail din ansøgning til ruth.ottilia.birgitta.voegg@regionh.dk eller christian.alexander.pihl.05@regionh.dk senest 15/1-2018. For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte undertegnede

MVH
Ottilia Vøgg, MD, phd-studerende og Christian Pihl, MD, phd-studerende
Tlf: 38686432 / 38686642