Grundet corona-situationen er Forskerdating 2020 aflyst. For yderligere info, kontakt PUFF gennem mail eller Facebook.

______________________________________________________________________________

I foråret 2020 afholder vi igen i år vores ”Forskerdating”-arrangement, som vi har haft stor succes med tidligere. Det bliver den 21. april kl. 16.30-18.30 på Panum i Einar Lundsgaard Auditoriet. Arrangementet går i al sin enkelhed ud på, at forskere, der er interesserede i at ansætte studerende, får muligheden for at præsentere deres forskning, afdeling og tilbud til medicinstuderende fra alle årgange på to minutter. Forskerne må vise et PowerPoint med maksimalt tre slides. Efterfølgende vil der være tid til networking, hvor de studerende kan henvende sig til de forskere, de anser som interessante.

Det er et tilbud, der giver forskere muligheden for at finde studerende, der er særligt interesserede i deres speciale. De sidste par år har vi haft omkring 100-200 forskningsinteresserede medicinstuderende som har deltaget i arrangementet fra medicinstudiet, samt et mindre antal studerende fra andre uddannelser fx folkesundhedsvidenskab. Vi forventer at der igen i år vil være et stort fremmøde. Der er tale om studerende, som både er interesserede i deltidsforskning, fuldtidsforskning i et halvt/helt år samt studerende, der ønsker at skrive et bachelorprojekt/kandidatprojekt.

Kunne du eller din forskningsgruppe tænke dig at deltage? Så skal benytte dig af tilmeldingsformularen som du finder nederst på siden. Det er tilmeldingsfrist søndag den 22. marts 2020.

Alle forskere, der ønske at deltage, vil som udgangspunkt blive tilbudt en plads til arrangementet. Desværre er der begrænset tid til rådighed, og vi kan derfor ikke love at alle forskere bliver tilbudt et oplæg. I tilfælde af vi overstiger kapaciteten, vil bestyrelsen derfor udvælge, hvilke forskere der får tilbudt et to minutters oplæg i auditoriet og hvilke der i stedet kun vil få tilbudt en stand til arrangementet til networking-delen. Vi vil prioritere at flest mulige specialer for et oplæg, og derudover som udgangspunkt vil lønnede projekter prioriteres højt. Der vil være en udmelding senest 30. marts 2020.

Tilmeldingsformularen findes her