Intensivafdelingen på Sjællands Universitetshospital i Køge skal næste år være koordinator på et multicenterprojekt omhandlende delir på intensiv. Det er et randomiseret lægemiddelforsøg som undersøger haloperidol mod saltvand. Selvom haloperidol er det foretrukne stof til behandling af delir mange steder er der faktisk ikke evidens for at det virker. Det spørgsmål prøver vi derfor at besvare en gang for alle med dette store studie, men vi kan ikke gøre det uden din hjælp!

Dine opgaver

Screening og randomisering af patienter, indhentning af samtykker og indtastning i projektets database. Du vil være en del af et team som består af en ph.d.-studerende, 2 overlæger, sygeplejersker og andre forskningsårsstuderende som skal køre projektet på vores afdeling og et mindre team der skal koordinere både de danske og udenlandske sites.

Praktisk
Projektet starter lokalt i februar 2018 og snart derefter i resten af landet og Europa. Vi ønsker at ansætte dig så hurtigt som muligt, og senest 1. februar.
Du vil få løn under din ansættelse og du skal selvfølgelig også have dit eget projekt som ender i en publikation. Dette vil også kunne bruges som kandidatopgave. Vi ønsker en der kan være i enheden på fuld tid mindst 6 måneder og helt mere.

Forskningsenheden består af en lektor, 5 ph.d.-studerende, en projektsygeplejerske og 2
forskningsårsstuderende så du får mange gode og dygtige kolleger.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt og senest 8/12-17

Kontakt ph.d.-studerende Stine Estrup for mere information på sed@regionsjaelland.dk

Vi glæder os til at møde dig!