16. august 2010

PUFF har sagt ja til at hjælpe til at hjælpe vores søsterforening i Århus, SMS, i deres planlægning af næste års studenterkongres, der kommer til at ligge i den første weekend i marts 2011.

De sidste par år har flere og flere studenterforskere fra KU deltaget, og vi håber at endnu flere har lyst til at deltage i og støtte op om dette flotte arrangement i 2011.
SMS har ligesom sidste år bedt PUFF om at komme med forslag til Chairmen til konferencen fra Københavns området, og derfor beder PUFF nu jer alle om hjælp. Der er brug for både Senior og Junior (fx PhD studerende) Chairmen til at styre og stille spørgsmål til studenterforskernes præsentationer.

I må meget gerne skrive til kontakt@puffnet.dk, hvis I har forslag til et par gode senior og/eller junior chairmen, helst så hurtigt som muligt og inden 30/8.

Det kan være personer indenfor alle sundhedsvidenskabelige områder. I skal blot skrive deres navn og evt. e-mail adr, så skal SMS nok selv kontakte dem, der passer bedst ind i programmet. Hvis vi skal have København bedre repræsenteret ved næste kongres gælder det både om at få flere studenterforskere og chairmen med!

Du kan holde dig opdateret om KMS 2011 på SMS hjemmeside.

Tilbage