30. august 2010

FORSK!2010

Vi synes at forskning er VIGTIGT!

Vi ved, at på den anden side af dette studie er forskning ABSOLUT NØDVENDIGT for at få den kursusstilling du drømmer om.
Vi synes også, at det at kunne forske og være forsker er vigtigt for at være en dygtig læge og kliniker.
Og så synes vi faktisk at forskning er SJOVT!

Vi synes faktisk, at forskning er så vigtigt, at vi bekymrer os om, hvordan du nemmest får adgang til de bedste projekter og bedste vejledere.

Vi ved også, at mange af jer går rundt og tænker på at gå i gang med at forske, men at det ikke altid er NEMT at finde ud af hvordan.
Vi vil gerne HJÆLPE jer på vej!

Vi vil gerne hjælpe vores medstuderende med at få KONTAKT til de afdelinger og personer, som virkelig gør en forskel inden for deres speciale, og som kan hjælpe jer med at komme i gang med de projekter, som I drømmer om at lave og være en del af.

Derfor afholder VI – din yndlingsBASISGRUPPE-:

FORSK!2010

Vi glæder os til at “de bedste af de bedste” fra “det fedeste af det fedeste” kommer og deler deres viden med jer og os.

Hvad enten du er tidligt eller sent på studiet, på jagt efter forskningsår, bachelor/osval-vejleder eller vil lave noget frivilligt forskning -eller måske bare er nysgerrig på hvad forskning egentlig er for noget- så er FORSK!2010 stedet hvor du får kontakterne og smagsprøverne!!

Læs mere på http://forsk2010.wordpress.com/

Vi glæder os til at se dig!!

Med venlig hilsen

DIN basisgruppe

PUFF SATS SIMS SAKS PIPPI FORNIKS PMS SAMS

.

Tilbage til Nyhedsarkiv 2010