22. december 2012 – Forskningsår på Hvidovre Hospital’s børneafdeling
En medicinstuderende søges til et projekt under Calmette-studiet der startede i september 2012. Ansøgningsfrist er 28. december!

16. december 2012 – Drømmer du om et forskningsår i udlandet?
Et samarbejde mellemPhD-skolen og California Pacific Medical Center Research Institute har gjort det muligt at tage dit prægraduate forskningsår i Californien. Kom til informationsmøde og hør nærmere!

10. december 2012 – Er du interesseret i et forskningsår i gynækologi?
Gynækologisk afdeling på Herlev Hospital søger en medicinstuderende til projekt om komplikationerne til urininkontinenskirurgi i Danmark.

9. december 2012 – Kardiologisk forskningsårsstuderende, RH
Forskningsenheden for Grown Up Congenital Heart Disease på kardiologisk afdeling Rigshospitalet søger én medicinstuderende på 9. semester eller senere med henblik på gennemførelse af et forskningsårsprojekt.

27. november 2012 – Skolarstipendiat søges til projekt om Parkinsons sygdom
Forskningslaboratorium for Stereologi og Neurovidenskab (BBH) søger skolarstipendiat til projekt om de non-motoriske symptomer associeret med Parkinsons sygdom.

27. november 2012 – Julemånedsmøde d. 4. december
Tidligere PUFF-medlem Emil Fosbøl kommer og fortæller om forskning på godt og ondt og om hvordan han hans prægraduate forskning førte til en flot PhD.

23. november 2012 – Forskningsårsstuderende søges til akut apopleksi studie
Er du interesseret i neuroforskning? Så er dette 12-måneders, finansierede scholarstipendiat på neurologisk afdeling (BBH) måske noget for dig.

13. november 2012 – Hvordan skaffer jeg nemmest de nødvendige forskningsmidler?
Rigshospitalets Forskningsudvalg inviterer den 15. januar 2013 til gratis RH Kollokvium om fondsansøgning. Tilmelding nødvendig.

13. november 2012 – Temamøde: Stamceller i klinisk forskning
Foreningen af Yngre Forskere på RH og Ph.D.-skolens “Clinical Research” forskeruddannelsesprogram afholder den 5. december gratis temamøde om stamceller i klinisk forskning. Tilmelding nødvendig.

13. november 2012 – Dansk BørnLungeCenter (RH) søger prægraduat forskningsårsstuderende
Dansk BørneLungeCenter under Børneafdelingen på RH søger stud.med. til en 1 årig ansættelse som prægraduat forskningsårsstuderende med start 1. februar 2013.

7. november 2012 – Oplæg: Hvor søger du tilladelse?
Kom og hør Videnskabsetisk Komité fortælle, hvordan man søger tilladelse hos dem, og få desuden et overblik over, hvilke andre instanser man skal søge tilladelser hos.

5. november 2012 – Kursus i præsentationsteknik
Står du over for at skulle forsvare din bachelor- eller kandidatopgave? Eller har du blot lyst til at blive bedre til at præsentere? Så læs mere her – for PUFF afholder kursus i præsentationsteknik.

28. oktober 2012 – Månedsmøde d. 6. november: “Det gode abstract” (OBS: lokaleændring)
Forudsætningen for at få udbredt sin forskning til konferencer eller i tidsskrifter er et godt abstract. Kom til månedsmøde og hør Morten Ruhwald (seniorforsker, læge, Ph.D.) fortælle hvordan en reviewer ser på dit abstract og hvordan du får hans/hendes opmærksomhed.

21. oktober 2012 – Medicinstuderende søges til forskningsprojekt på Hjertemedicinsk afdeling, BBH
Medicinstuderende søges til projekt omhandlende kvinder med angina pectoris, hvor der ikke er fundet stenose ved KAG. Fuldtidsprojekt med opstart februar 2013.

17. oktober 2012 – Medicinstuderende søges til projekt i urogynækologi
Er du interesseret i gynækologi? Så kig nærmere på dette opslag! Der søges en medicinstuderende til et projekt om komplikationer ved inkontinensoperationer i Danmark. Projektstart efterår 2013.

14. oktober 2012 – Kursus i basal SAS-programmering
PUFF inviterer igen dette semester medlemmer til et intensivt kursus i basal SAS programmering. Denne gang bliver det den 10.-11. november. Tilmelding er først til mølle!

14. oktober 2012 – Foredrag: Meta-analyse og systematisk review
Kom og hør dette spændende foredrag med Christian Gluud (redaktør i Cochrane Hepato-Biliary Group og leder af Copenhagen Trial Unit). OBS: Dato er 22. oktober og ikke 17. oktober som det fremgår af plakaterne!

30. september 2012 – Kongres for Medicinsk Studenterforskning 2013
Selskab for Medicinsk Studenterforskning i Århus afholder for 5. gang KMS. Dette er en god mulighed for at præsentere sin forskning i en afslappet atmosfære. Sidste år var vi godt repræsenteret fra KU – så meld dig til så vi kan gentage successen!

9. september 2012 – Er forskning nødvendig?
PUFF arrangerer i samarbejde med Studievejledningen en eftermiddag med debat om forskningens betydning for fremtidige karrieremuligheder. Kom og vær med!

6. september 2012 – Workshop i fondsansøgning – OBS ÆNDRET DATO!
Mangler du penge til dit forskningsprojekt? Så deltag i PUFF’s workshop i forndsansøgning hvor KU’s afdeling for Forskning og Innovation giver brugbare råd.

5. september 2012 – Skolarstipendium i Børne- og ungdomspsykiatri
Har du lyst til at undersøge de positive og negative effekter af medicinsk behandling til børn med ADHD? Så læs dette opslag.

25. august 2012 – Forskningsprojekt på Klinisk farmakologisk laboratorium, RH
Årsstuderende (stud.med., stud. scient, stud. scient hum biol) søges til et projekt som omhandler lægemidlers påvirkning af mitokontriefunktion.

26. juli 2012 – Forskningsprojekt på Thoraxanæstesiologisk afdeling, RH
En et-årig stilling som skolarstipendiat ved et klinisk forskningsprojekt på tværs af thoraxanæstesien og thoraxkirugien er ledig til besættelse efteråret/vinteren 2012/2013 efter aftale.

10. juli 2012 – Studerende søges til hjerneforskning
En et-årig stilling som skolarstipendiat m.h.p. gennemførelse af hjerneforskningsprojekt hos Neurobiologisk Forskningsenhed på Rigshospitalet er ledig til besættelse pr 1.9.12 eller efter aftale.

5. juli 2012 – Forskningsår i kardiologi
Hjerte-CT forskningsenhed på Rigshospitalet søger 2 medicinstuderende på 6. semester eller senere med henblik på gennemførelse af et forskningsårsprojekt, med start 1. september 2012, eller snarest herefter.

13. juni 2012 – Forskningsinteresseret studerende søges
Er du interesseret i forskning indenfor genetik med forgreninger ud i pædiatri, ophthalmologi og neurologi? Så læs mere om dette 1-årige projekt på Afdelingen for Anvendt Human Genetik på Kennedy Centret.

25. maj 2012 – Stormøde om videnskabelig uredelighed
Dansk Selskab for Medicinsk Filosofi, Etik og Metode arrangerer stormøde om videnskabelig uredelighed med undertitlen: “god videnskabelig praksis – før og efter Penkowa-sagen”.

26. maj 2012 – 6 måneders skolarstipentiat
Hvis du interesserer dig for træningsfysiologi og hæmatologi så se nærmere på dette tilbud om prægraduat forskning med start 1. august.

11. maj 2012 – Kursus i EMBASE
Går du glip af vigtige forskningsresultater fordi du kun søger i PubMed? Så kom på gratis kursus i EMBASE.

3. maj 2012 – Optimér dit abstract
Står du og skal skrive et videnskabeligt abstract? Så kom til dette arrangement og få indsigt i hvordan reviewers læser dit abstract og tips til hvordan du kan optimere det.

3. maj 2012 – Scholarstipendiat søges
Neonatalafdelingen på Hvidovre Hospital søger en stud.med. til et forskningsprojekt om den cerebrale iltning hos nyfødte.

2. maj 2012 – STATA-kursus
Står du og skal lave databehandling med statistik-programmet STATA, så er der her en mulighed for at komme på et intensivt kursus.

29. april 2012 – Månedsmøde med journal club
Til månedsmødet i maj afholder PUFF journal club med udgangspunkt i David Jensens artikel omhandlende inkretin-effekten i forstadier til type 2 diabetes.

24. april 2012 – Bliv ‘Posterguide’ ved PhD Day 2012
Hjælp PhD-skolen ved årets PhD Day og få indblik i hvordan en posterwalk foregår og hør om den spændende forskning der foregår ved SUND. Der gives gratis frokost!

15. april 2012 – Foredrag om forskningsformidling AFLYST
Grundet sygdom er foredraget med Marianne Foss Mortensen om forskningsformidling (tirsdag d. 17. april) desværre aflyst.

10. april 2012 – Forskningsår: Kliniske konsekvenser af jernmangel
Klinisk immunologisk afdeling på RH søger studerende til forskningsårsprojekt med udgangspunkt i ‘Det Danske Bloddonor Studie’ (DDBS).

10. april 2012 – Lille survey af de studerendes meninger om forskning
Hjælp PUFF med at hjælpe studenterforskningen ved KU. Det tager kun 5 min…

29. marts 2012 – Prægraduat forskningsår i infektionsmedicin/HIV
Viro-Immunologisk forskningsgruppe på RH søger en studerende til et prægraduat forskningsår startende fra august/september 2012.

26. marts 2012 – Informationsmøde om forskning i Californien
Kom og hør mere om mulighederne for et prægraduat forskningsår ved CPMCRI i Californien!

15. marts 2012 – Beretning og billeder fra KMS 2012
PUFF var godt repræsenteret ved årets Kongres for Medicinsk Studenterforskning. Vi håber at endnu flere ved med næste år!

22. februar 2012 – Studerende søges til forskningsprojekt
CPMCRI i Californien søger dansk studerende til projektet: “Natural History of Pain Associated with Melanoma”.

22. februar 2012 – Forskningsår ved CPMCRI i Californien
Er du interesseret i forskning og har du mod på et forskningsophold i Californien? Så læs mere her.

21. marts 2012 – Foredrag: Artikelskrivning
PUFF inviterer til gratis foredrag med professor Christian Torp-Pedersen der vil give tips og tricks til hvordan du skriver en god artikel og øger dine chancer for publikation.

18. marts 2012 – Foredrag: Den gode poster
PUFF inviterer til gratis foredrag om hvordan du laver en god videnskablig poster. Hvis du skal præsenterer poster på en konference el. lignende så KOM OG LÆR!

18. marts 2012 – Foredragsrække om videnskabsformidling
PUFF inviterer her i foråret til en spændende foredragsrække der skal hjælpe studerende til at forbedre deres evner til at formidle videnskab.

21. februar 2012 – Basalt SAS-kursus
PUFF inviterer igen dette semester medlemmer til aftenkursus i basal SAS programmering.

5. februar 2012 – Invitation til ‘PhD Day 2012’
Træn dine præsentationsevner, lær af andre studerende og seniore forskere og deltag i konkurrencen om den bedste poster-præsentation.

2. februar 2012 – Forsknings-studiejob på RH
Er du interesseret i neuroonkologi? Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklear Medicin og PET på Rigshospitalet har en ledig stilling med 10 timers arbejde ugentligt.

24. januar 2012 – Seminar om god forskningskultur
SUND afholder seminar om god forskningskultur: jura og værdier ved kammeradvokat Karsten Hagel-Sørensen.

24. januar 2012 – Semesterstart i PUFF
Kom til månedsmøde og hør hvordan du kommer i gang med at forske.


Tilbage