15
sep

0

OFTALMOLOGI ELLER ANÆSTESIOLOGI?

Vi søger medicinstuderende til basalvidenskabelig og translationel forskning på Københavns Universitet og Rigshospitalet indenfor oftalmologi og anæstesiologi. Vores forskningsgruppe undersøger sygdomsmekanismer i nethinden og har mange forskellige delprojekter med forskellige samarbejdspartnere såvel nationalt som internationalt.

Dit forskningsår vil omhandle sammenhængen mellem grøn stær og en velreguleret blodgennemstrømning og vil indebære udførelse af et interventionsstudie på en gruppe af patienter med grøn stær. Der er allerede finansiering til projektet. Vi kan tilbyde:

Eget projekt

Udarbejdelse af bachelor- eller kandidat-opgave

Udgivelse af artikel

Kontakt med patienter

Konferencer og muligheden for at indgå i et ambitiøst og socialt forskningsmiljø

Lyder det som noget for dig, så send en email til øjenlæge og lektor Miriam Kolko: miriamk@sund.ku.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.